Adverteren op psx-sense.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op psx-sense.nl

PSX-Sense.nl richt zich volledig op nieuws, (p)reviews, geruchten, algemene artikelen en alle andere relevante informatie over de PlayStation Portable en PlayStation 3. PSX-Sense.nl mag zichzelf inmiddels meten met de grootste websites over games in Nederland. Tevens is de website op zowel Europees als Amerikaans gebied erkend als een betrouwbaar online medium. De site is bedoelt voor mensen die geïnteresseerd zijn in de PlayStation en alles wat daar mee te maken heeft.

doelgroep van psx-sense.nl

Man, leeftijd 16 - 36 jaar, middelbaar tot hoog opgeleid.

psx-sense.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren op psx-sense.nl

Op psx-sense.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die psx-sense.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers