Adverteren op Psychologiemagazine.nl App?

vanaf € 250,00

Adverteren op Psychologiemagazine.nl App

Het menselijk handelen boeit meer lezers dan ooit. Dat blijkt wel uit het groeiende aantal kolommen dat publieks- en andere bladen vullen met psychologie. Toch verklaart dat maar gedeeltelijk het succes van de veelgeprezen titel Psychologie Magazine. Logisch, want Psychologie Magazine draait al heel wat langer mee: sinds 1982. Het is een maandblad dat lezers daadwerkelijk meer inzicht in zichzelf en in anderen biedt. Wat Psychologie Magazine echt onderscheidt, is bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van de informatie. De redactie van Psychologie Magazine bestaat vrijwel geheel uit psychologen. Journalisten met verstand van zaken dus, die onderzoeksresultaten altijd kritisch (kunnen) wegen voordat ze iets citeren. En lezers, zo blijkt uit onderzoek, herkennen dat en waarderen dat.

doelgroep van Psychologiemagazine.nl App

Psychologie Magazine wordt voornamelijk gelezen door vrouwen. Het grootste deel van de lezers is tussen de 25 en 49 jaar. Ze zijn hoogopgeleid, intelligent, zelfbewust, nieuwsgierig, betrokken en kwaliteitsbewust.
57% heeft een inkomen boven modaal. De lezers van Psychologie Magazine genieten van het leven, maar dat gaat verder dan oppervlakkig hedonisme. Ze maken bewuste keuzes, lezen veel, reizen veel, zijn zeer geïnteresseerd in persoonlijke groei en denken na over hun keuzes op het gebied van voeding en gezondheid.

Psychologiemagazine.nl App richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, hobbys en interesses, reizen en eten en drinken

kosten van adverteren op Psychologiemagazine.nl App

Op Psychologiemagazine.nl App kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Psychologiemagazine.nl App te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers