Adverteren in Psychologiemagazine.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Psychologiemagazine.nl (Nieuwsbrief)

Het menselijk handelen boeit meer lezers dan ooit. Dat blijkt wel uit het groeiende aantal kolommen dat publieks- en andere bladen vullen met psychologie. Toch verklaart dat maar gedeeltelijk het succes van de veelgeprezen titel Psychologie Magazine. Logisch, want Psychologie Magazine draait al heel wat langer mee: sinds 1982. Het is een maandblad dat lezers daadwerkelijk meer inzicht in zichzelf en in anderen biedt. Wat Psychologie Magazine echt onderscheidt, is bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van de informatie. De redactie van Psychologie Magazine bestaat vrijwel geheel uit psychologen. Journalisten met verstand van zaken dus, die onderzoeksresultaten altijd kritisch (kunnen) wegen voordat ze iets citeren. En lezers, zo blijkt uit onderzoek, herkennen dat en waarderen dat.

doelgroep van Psychologiemagazine.nl (Nieuwsbrief)

Psychologie Magazine wordt voornamelijk gelezen door vrouwen. Het grootste deel van de lezers is tussen de 25 en 49 jaar. Ze zijn hoogopgeleid, intelligent, zelfbewust, nieuwsgierig, betrokken en kwaliteitsbewust.
57% heeft een inkomen boven modaal. De lezers van Psychologie Magazine genieten van het leven, maar dat gaat verder dan oppervlakkig hedonisme. Ze maken bewuste keuzes, lezen veel, reizen veel, zijn zeer geïnteresseerd in persoonlijke groei en denken na over hun keuzes op het gebied van voeding en gezondheid.

Psychologiemagazine.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, hobbys en interesses, reizen en eten en drinken

kosten van adverteren in Psychologiemagazine.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Psychologiemagazine.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in gezondheid en zorg, hobbys en interesses, reizen en eten en drinken te bereiken.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers