Adverteren op Psychologiemagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Psychologiemagazine.nl

Psychologiemagazine.nl is een special interest site waar psychologische verdieping wordt gegeven aan thema’s en vraagstukken op het gebied van relaties, werk en gezondheid. Leidraad vormt de belevingswereld van de bewuste en ontwikkelde vrouw. De bezoeker van psychologiemagazine.nl kenmerkt zich als volgt: zelfbewuste en intelligente vrouwen in de leeftijd 20-49 jaar uit de hogere welstandsklasse. Ze hebben een hoge opleiding genoten en zijn zeer maatschappelijk bewust.

doelgroep van Psychologiemagazine.nl

Psychologie Magazine wordt voornamelijk gelezen door vrouwen. Het grootste deel van de lezers is tussen de 25 en 49 jaar. Ze zijn hoogopgeleid, intelligent, zelfbewust, nieuwsgierig, betrokken en kwaliteitsbewust. 57% heeft een inkomen boven modaal. De lezers van Psychologie Magazine genieten van het leven, maar dat gaat verder dan oppervlakkig hedonisme. Ze maken bewuste keuzes, lezen veel, reizen veel, zijn zeer geïnteresseerd in persoonlijke groei en denken na over hun keuzes op het gebied van voeding en gezondheid.

Psychologiemagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, hobbys en interesses, reizen en eten en drinken

kosten van adverteren op Psychologiemagazine.nl

Op Psychologiemagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Psychologiemagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers