Adverteren op punt.avans.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op punt.avans.nl

De website Punt Avans bereikt studenten en medewerkers van Avans Hogeschool met vestigingen in 's Hertogenbosch, Breda en Tilburg. Met informatie over ontwikkelingen in het hoger onderwijs, interviews met studenten en medewerkers, achtergrondinformatie over ontwikkelingen binnen de opleidingen, een culturele agenda, (studenten)sport, carrièremogelijkheden en lifestyle.

doelgroep van punt.avans.nl

Alle studenten en medewerkers van de Avans Hogescholen.

punt.avans.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op punt.avans.nl

Op punt.avans.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die punt.avans.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers