Adverteren op puntuit.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op puntuit.nl

Puntuit.nl is de jongerensite van Erdee Media Groep. Interactie is het sleutelwoord. De juiste onderwerpkeuze in een verpakking die bij uitstek jongeren aanspreekt met de mogelijkheid daar direct op te reageren. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor die onderwerpen waar jongeren wat langer bij stil willen staan zoals zingeving, religie, politiek en onderwijs. En dat is op deze site ook begrijpelijk. De jongeren (12 - 18 jaar) bezoeken deze site namelijk heel bewust. Een specifieke site, voor jongeren en door jongeren.

doelgroep van puntuit.nl

jongeren tussen 12-20 die stil willen staan bij zingeving, religie, politiek en onderwijs.

puntuit.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs en maatschappij

kosten van adverteren op puntuit.nl

Op puntuit.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die puntuit.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers