Adverteren op Qmusic? - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Qmusic pakket 30 spots

Adverteren op Qmusic

Qmusic is dé radiozender om jouw boodschap onder de doelgroep 20-34 en 35-49 jaar over te brengen. Met 2.7 miljoen luisteraars per week bereik je in een korte tijd een groot gedeelte van jouw doelgroep.

Deze commerciële landelijke omroep is iedereen wel bekend van relevante en interactieve acties zoals “Het Geluid”.  Qmusic weet met enthousiaste DJ’s en lekkere hits de luisteraars een goed gevoel te geven op het juiste moment.  Hiermee is Qmusic dé muziekzender die energie geeft.  Past Qmusic bij jouw doelgroep? Dan zit je bij RadioBookers helemaal goed! Met onze transparante prijzen boek je eenvoudig radioreclame bij Qmusic.

Kosten radioreclame Qmusic

Qmusic is verkrijgbaar in drie pakketten, 15 radiospots, 30 radiospots of 45 radiospots.  Adverteren bij Qmusic met 15 radiospots kost bij RadioBookers slechts € 9.302,57 waarvoor je 300 seconden zendtijd krijgt. De tweede mogelijkheid is 30 radiospots, hiervoor betaal je bij RadioBookers € 16.628,78 voor 600 seconden zendtijd, en 45 radiospots, 900 seconden voor € 23.120,08. 900 Seconden waarbij je rechtstreeks communiceert met de doelgroep en jouw boodschap overbrengt.

Deze kosten om te adverteren op Qmusic zijn gebaseerd op het aantal radiospots (inclusief de productie van de radiospot), de seconden zendtijd en het aantal GRP’s. Nog niet overtuigd? Je hebt daarnaast ook nog de keuze uit 20 voice-overs die de radiocommercial kunnen inspreken en een tekstschrijver die het scripts voor de radioadvertentie kan schrijven of aanpassen.

Dus boek je radioreclame vandaag nog eenvoudig zelf via RadioBookers en breng jouw boodschap direct in de doelgroep over.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers