Adverteren op radio 10 - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Radio 10 pakket 30 spots

Adverteren Radio 10

Radio 10 is terug op FM en daarmee totaal vernieuwd. De zender is voornamelijk bekend van Tim Klijn in de morgen en Rob van Someren in de avond.  Maar ook met ‘De Grootste Hits Aller Tijden’ en hits van ABBA, Madonna, Michael Jackson en Queen heeft Radio 10 een herkenbaar geluid, de radiozender met Feel Good muziek.

Met ruim 1.4 miljoen verschillende luisteraars en een 6,2% markaandeel tussen de 20-49 jaar is dit het snelst groeiende radiostation van Nederland in de afgelopen jaren.  Dus wil je circa 3 miljoen contactmomenten in jouw doelgroep? Adverteer dan via RadioBookers met een radiocommercial op Radio 10!

Kosten Radio 10 reclame

Bij RadioBookers is het mogelijk om 15, 30 of 45 radiospots in te kopen bij Radio10 tegen een voordelige prijs. De kosten zijn gebaseerd op het aantal radiospots (inclusief productie daarvan) dat ingekocht wordt, het aantal seconden zendtijd  en het aantal GRP’s.  Daarnaast heb je via RadioBookers de keuze uit 20 voice-overs die jouw boodschap kunnen inspreken en een professionele tekstschrijver die een radio script kan schrijven of optimaliseren.

Dus hoeveel kost het om te adverteren op radio10? Voor 15 spots en daarmee 300 seconden zendtijd betaal je slechts € 6.211,91 en 30 spots – 600 seconden zendtijd kost bij ons € 10.790,18. Voor 45 reclamespots, 900 seconden zendtijd bij radio10, de radiozender met ‘De Grootste Hits Aller Tijden’ betaal je slechts € 14.606,27.

Wil je ook jouw boodschap overbrengen direct in de doelgroep? Op een medium waar weinig op gezapt wordt en lange luistertijden heeft? Boek dan vandaag nog een radiospot bij Radio 10 via RadioBookers.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers