Adverteren op Radio 9?

Standaard vanaf € 2.105,26

Onze vanaf prijs € 2.000,00

Adverteren op Radio 9

RTV9 is de publieke streekomroep voor Lopik, IJsselstein en Nieuwegein en zendt dagelijks radio- en televisieprogramma's uit met lokaal nieuws voor een breed publiek. RTV9 is een non-profit organisatie (stichting) die 100% gerund wordt door vrijwilligers, van bestuursleden tot programmaleiding tot programmamakers.

kosten van adverteren op Radio 9

Op Radio 9 kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de beste plek voor jouw radiocommercial. Als ondernemer regel je dat namelijk het liefste zelf!

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Radio 9 te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al kant-en-klare radio pakketten voor je geselecteerd.

verspreidingsgebied van Radio 9

  • Benschop
  • IJsselstein (ut)
  • Jaarsveld
  • Lopik
  • Lopikerkapel
  • Nieuwegein
  • Polsbroek

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers