Jouw boodschap op Radio Veronica? Adverteer via RadioBookers

Alles-in-1 voor

Radio Veronica pakket 15 spots

Adverteren Radio Veronica

Radio Veronica bestaat al jaren en is de grondlegger van commerciële radio. Met 1.4 miljoen luisteraars per week is de radiozender bekend als het station met de beste pop & rock hits gepresenteerd door dj’s als Niek van der Bruggen, Jeroen Nieuwenhuize, Tim Klijn, Dennis Ruyer en Jeroen van Inkel.

Het muziekprogramma van Radio Veronica bestaat uit de pop en rock hits van vroeger en nu in een gevarieerde muziekmix. De radiozender bereikt voornamelijk de doelgroep 20-54 jaar waarvan veel mannen. Deze radiozender staat bij de mannen daarom ook al jaren in de top 3. Is jouw doelgroep mannen tussen 20 en 54 jaar? Dan is radio Veronica jouw radiozender om op te adverteren

Met een radioadvertentie op radio Veronica bereik je een groot deel van de doelgroep in een korte periode. Daarnaast zijn de productiekosten van een radio spot relatief laag. Kortom het medium om jouw boodschap onder de aandacht te brengen.

Kosten adverteren Radio Veronica

RadioBookers is een platform waarbij we transparant zijn over de kosten voor het adverteren op de radio. Adverteren op radio Veronica kan bij RadioBookers in drie pakketten, 15 radiospots, 30 radiospots en 45 radiospots. Het kleinste pakket is 15 radiospots, binnen dit pakket krijg je 600 seconden verdeeld over 15 radiospots, hiervoor betaal je  € 5.571,92. In het tweede pakket krijg je 600 seconden verdeeld over 30 radiospots voor € 9.363,55. In het grootste maar ook voordeligste pakket krijg je 900 seconden verdeeld over 45 radiospots slechts € 12.899,64.

Dus adverteren op Radio Veronica, dé mannenzender van Nederland, boek je eenvoudig zelf via RadioBookers. Meer informatie of hulp nodig bij het boeken? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers