Adverteren via RAILTV Pakket

Om het wachtmoment voor de reiziger te veraangenamen heeft Ngage Media in opdracht van de NS en ProRail op de perrons van de drukste NS stations digitale schermen geplaatst. Op de 42 inch schermen is een aantrekkelijke programmering te zien die bestaat uit een afwisseling van
culturele, informatieve en commerciële items.

RailTV is te zien op 53 schermen, verdeeld over de stations Amsterdam Zuid, Rotterdam Centraal, Eindhoven, Den Bosch, Leiden, Utrecht Centraal en Zwolle. Bij elkaar opgeteld goed voor wekelijks meer dan drie miljoen reizigers.

Voor een maximaal bereik en optimale station dominantie kan het RailTV pakket worden uitgebreid met een NS grote schermenpakket.

kosten van adverteren via RAILTV Pakket

Via RAILTV Pakket kun je al adverteren vanaf € 19.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van RAILTV Pakket

  • Amsterdam
  • Den Bosch
  • Eindhoven

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 690 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Jouw commercial wordt minimaal 1 keer per loop van drie minuten getoond.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers