Adverteren op receptenhuis.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op receptenhuis.nl

ReceptenHuis geeft een overzicht weer van bijna 90.000 recepten, een aantal dat nog dagelijks groeit. Recepten worden door de redactie toegevoegd maar gebruikers van de site leveren ook actief recepten aan. Inloggen en recepten publiceren kan gemakkelijk door de Facebook integratie, bezoekers kunnen zo ook hun eigen receptenboek samenstellen.
Alle recepten zijn in categorieën opgedeeld waardoor ze gemakkelijk terug zijn te vinden als je bijvoorbeeld zin hebt in pasta maar niet weet wat je exact zou willen maken. De site biedt daarnaast een overzicht van veel gebruikte ingrediënten waarbij in veel gevallen over de oorsprong van het ingrediënt wordt verteld. Vanuit een ingrediënt kun je vervolgens alle recepten met dat ingrediënt oproepen.

doelgroep van receptenhuis.nl

de thuiskok

receptenhuis.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op receptenhuis.nl

Op receptenhuis.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die receptenhuis.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers