Adverteren op receptenvandaag.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op receptenvandaag.nl

Recepten Vandaag is een online verzameling van Recepten en culinaire informatie. Recepten Vandaag heeft tevens een verzameling van video’s met goede koks die laten zien hoe je kan koken, bakken en braden. De recepten en kookvideo’s zijn handig onderverdeeld in categorieën. Zo zijn er een tal van video’s in de categorie “Barbecue’, maar ook in de categorie ‘Kooktechnieken” en “Praktische tips”. Recepten Vandaag heeft ook een culinaire webshop in samenwerking met de webwinkel keten Fonq.

kosten van adverteren op receptenvandaag.nl

Op receptenvandaag.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die receptenvandaag.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

unieke bezoekers: 175.000 / impressies: 600.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers