Adverteren op Rechtenforum.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Rechtenforum.nl

Rechtenforum is ‘live’ sinds 18 december 2003. Elke bezoeker van Rechtenforum kan de interessante discussies, studie- en praktijkervaringen lezen, die de leden geplaatst hebben. Je aanmelden is aanbevolen in het geval je actief wilt worden op het forum. Na het invullen van alleen een gebruikersnaam (ook wel nickname genoemd), een wachtwoord en je e-mailadres kun je volledig gebruik maken van de website en zelf deelnemen aan discussies. Naast het forum biedt deze site ook interactie aan als in het uitwisselen van bestanden. In de rubriek ‘Downloads’ worden allerlei documenten geplaatst, die door de Rechtenforumleden aangedragen zijn.

doelgroep van Rechtenforum.nl

Rechtenforum is een online community voor beginnende juristen. Een online inter-universitair discussieplatform waar je onder andere studie- en stage-ervaringen kunt bespreken met andere rechtenstudenten. En natuurlijk kan je ook de onderwerpen van anderen lezen.

kosten van adverteren op Rechtenforum.nl

Op Rechtenforum.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Rechtenforum.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers