Adverteren in Rechtennieuws.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Rechtennieuws.nl (nieuwsbrief)

Rechtennieuws.nl is een informatie portal gericht op juridische professionals en zij die dat graag beogen te worden (advocaat-stagaires, kandidaat-notarissen, RAIO’s, rechtenstudenten WO en HBO, enzovoorts).

Op de voorpagina wordt, gerubriceerd in verschillende rechtsgebieden, juridisch nieuws gepubliceerd. Desgewenst kunnen bezoekers naar aanleiding van de berichtgeving inhoudelijk reageren.
Aan de linkerzijde vindt u de actualiteiten gearchiveerd op rechtsgebied en kunt u gebruik maken van de zoekfunctie.

In de agenda staat een overzicht van juridische evenementen, congressen, lezingen, symposia en (postacademische) opleidingen vermeld.

Rechtennieuws.nl is geheel gratis en openbaar toegankelijk, wel biedt de website meer mogelijkheden voor geregistreerde bezoekers. Na kosteloze registratie kunt u de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen op een door u aangegeven e-mailadres. Deze elektronische attendering kunt u net als de website en de verschillende RSS-feeds naar uw wensen instellen.

doelgroep van Rechtennieuws.nl (nieuwsbrief)

Diverse doelgroepen in juridisch Nederland te bereiken door middel van online campagnes. Deskundigen op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht of aanstormend juridisch talent advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen, RAIO's, jonge juristen en rechtenstudenten.

kosten van adverteren in Rechtennieuws.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Rechtennieuws.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 1 keer per maand in overleg.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers