Adverteren in rechtennieuws.nl (nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 4.736,84

Onze vanaf prijs € 4.500,00

Adverteren in rechtennieuws.nl (nieuwsbrief)

Rechtennieuws is een informatie portal dat zich richt op juridische professionals en aanstormend talent (advocaat-stagaires, kandidaat-notarissen, RAIO's, rechtenstudenten WO en HBO). De site is in principe geheel gratis en openbaar toegankelijk, maar biedt meer mogelijkheden voor geregistreerde bezoekers. Het nieuws is gerubriceerd in verschillende rechtsgebieden waardoor de site overzichtelijk is en een breed bereik heeft. Verder biedt de site de mogelijkheid om naar aanleiding van de berichtgeving inhoudelijk te reageren. Op deze wijze wordt de community van professionals verder versterkt.

doelgroep van rechtennieuws.nl (nieuwsbrief)

Bezoekers van Rechtennieuws kenmerken zich door een hoge opleiding (80% heeft HBO+) en een gemiddelde leeftijd van 35 jaar.

rechtennieuws.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren in rechtennieuws.nl (nieuwsbrief)

In rechtennieuws.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rechtennieuws.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in onderwijs te bereiken.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers