Adverteren op rechtennieuws.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op rechtennieuws.nl

Rechtennieuws is een informatie portal dat zich richt op juridische professionals en aanstormend talent (advocaat-stagaires, kandidaat-notarissen, RAIO's, rechtenstudenten WO en HBO). De site is in principe geheel gratis en openbaar toegankelijk, maar biedt meer mogelijkheden voor geregistreerde bezoekers. Het nieuws is gerubriceerd in verschillende rechtsgebieden waardoor de site overzichtelijk is en een breed bereik heeft. Verder biedt de site de mogelijkheid om naar aanleiding van de berichtgeving inhoudelijk te reageren. Op deze wijze wordt de community van professionals verder versterkt.

doelgroep van rechtennieuws.nl

Bezoekers van Rechtennieuws kenmerken zich door een hoge opleiding (80% heeft HBO+) en een gemiddelde leeftijd van 35 jaar.

kosten van adverteren op rechtennieuws.nl

Op rechtennieuws.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rechtennieuws.nl te bieden heeft. Wij hebben 28 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers