Adverteren op Rechtennieuws.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Rechtennieuws.nl

Rechtennieuws.nl is een informatie portal gericht op juridische professionals en zij die dat graag beogen te worden (advocaat-stagaires, kandidaat-notarissen, RAIO's, rechtenstudenten WO en HBO, enzovoorts). Op de voorpagina wordt, gerubriceerd in verschillende rechtsgebieden, juridisch nieuws gepubliceerd. Desgewenst kunnen bezoekers naar aanleiding van de berichtgeving inhoudelijk reageren. Aan de linkerzijde vindt u de actualiteiten gearchiveerd op rechtsgebied en kunt u gebruik maken van de zoekfunctie.
In de agenda staat een overzicht van juridische evenementen, congressen, lezingen, symposia en (postacademische) opleidingen vermeld. Rechtennieuws.nl is geheel gratis en openbaar toegankelijk, wel biedt de website meer mogelijkheden voor geregistreerde bezoekers. Na kosteloze registratie kunt u de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen op een door u aangegeven e-mailadres. Deze elektronische attendering kunt u net als de website en de verschillende RSS-feeds naar uw wensen instellen. Uw nieuwsberichten, persberichten of suggesties voor de redactie zijn welkom. Wanneer u een goed idee of aanvulling ter verbetering van deze website heeft dan houden wij ons uiteraard aanbevolen.

doelgroep van Rechtennieuws.nl

Diverse doelgroepen in juridisch Nederland te bereiken door middel van online campagnes. Deskundigen op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht of aanstormend juridisch talent advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen, RAIO's, jonge juristen en rechtenstudenten.

kosten van adverteren op Rechtennieuws.nl

Op Rechtennieuws.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Rechtennieuws.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers