Adverteren via Reclamemast A1 Hoevelaken?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A1 Hoevelaken

De A1 bij Hoevelaken is een belangrijke verkeersader tussen Duitsland en Amsterdam. Door te adverteren op de digitale reclamemast bij Hoevelaken bereik je niet alleen een groot aantal forensen tijdens de spits, maar ook veel dagjes mensen die op weg zijn naar de Randstad.

kosten van adverteren via Reclamemast A1 Hoevelaken

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast A1 Hoevelaken

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het digitale scherm heeft een formaat van: 10.08 x 6.08 meter. In een campagneperiode van twee weken worden er maximaal drie verschillende campagnebeelden vertoond en dat 125 keer per uur. Om de zes seconden schakelt het beeld over naar een volgende campagne.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers