Adverteren via Reclamemast A12 Zoetermeer Oost?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A12 Zoetermeer Oost

Bij OOHA Media is het mogelijk om digitaal te adverteren langs de A12 bij Zoetermeer. De digitale reclamemast heeft twee digitale schermen.

kosten van adverteren via Reclamemast A12 Zoetermeer Oost

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast A12 Zoetermeer Oost

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Zichtbaar in de richting: naar Waddinxveen/Utrecht en naar Den Haag
Het maximaal aantal adverteerders is 3 en het beeld wisselt iedere 6 seconden, binnen een loop van 24 seconden. Formaat: 13,44 x 10,24 meter en dat 125 keer per uur, 24 uur per dag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers