Adverteren via Reclamemast A15 Hardinxveld-Giessendam?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A15 Hardinxveld-Giessendam

Langs de A15 bij Hardinxveld – Giessendam staat een digitaal scherm van 108 m2 met een hoge resolutie. In twee weken tijd passeren bijna 1.5 miljoen automobilisten. Het reclamescherm van deze digitale mast heeft daarnaast een afmeting van 12 bij 9 meter.

kosten van adverteren via Reclamemast A15 Hardinxveld-Giessendam

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast A15 Hardinxveld-Giessendam

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het maximaal aantal adverteerders is drie. Het beeld wisselt iedere 6 seconden, binnen een loop van 24 seconden en is daardoor 125 keer per uur zichtbaar. De deadline voor het digitaal opgemaakte bestand is 6 werkdagen voor de startdatum van de campagne.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers