Adverteren via Reclamemast A16 Moerdijk?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A16 Moerdijk

De Rijkswegmast is gelegen aan de A16 ter hoogte van knooppunt Klaverpolder. Op dit punt telt de snelweg in beide rijrichtingen drie rijstroken. De A16 vormt de belangrijkste verbindingsweg tussen Rotterdam en Breda.

doelgroep van Reclamemast A16 Moerdijk

Voorbijgangers rijrichting Rotterdam-Breda

kosten van adverteren via Reclamemast A16 Moerdijk

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast A16 Moerdijk

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het analoge vlak is 11.52 x 9.21 meter groot en zichtbaar in de rijrichting Rotterdam - Breda. Doordat de reclamemast relatief laag is en in een onbebouwde omgeving staat is de attentiewaarde maximaal.

De vaste wisseldag is op zondag (Uitzonderingen daar gelaten).

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers