Adverteren via Reclamemast A16 Moerdijk digitaal scherm?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A16 Moerdijk digitaal scherm

De locatie is gelegen aan de A16 ter hoogte van knooppunt Klaverpolder. Op dit punt telt de snelweg in beide rijrichtingen drie rijstroken. De A16 vormt de belangrijkste verbindingsweg tussen Rotterdam en Breda.

kosten van adverteren via Reclamemast A16 Moerdijk digitaal scherm

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast A16 Moerdijk digitaal scherm

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 690 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het digitale vlak is 11.52 x 9.21 meter groot en is zichtbaar in de rijrichting Breda - Rotterdam.

Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om 1/9 deel van de loop te boeken, In dit geval geeft een slot 6 seconden exposure in 54 seconden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers