Adverteren via Reclamemast A2 Vianen Zuid?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A2 Vianen Zuid

Het knooppunt Everdingen is de verbinding van de snelweg A2 en A27. Het verkeerdknooppunt staat bekend om zijn drukke spitsuren en vele passanten die dagelijks reizen tussen wonen en werken.

kosten van adverteren via Reclamemast A2 Vianen Zuid

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast A2 Vianen Zuid

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Dit reclamescherm Vianen geldt voor Zuid richting Everdingen.
Het maximaal aantal adverteerders is 3 en het beeld wisselt iedere 6 seconden, binnen een loop van 24 seconden. Het formaat is: 12,80 x 7,68 meter en dat de uiting wordt 125 keer per uur vertoond, 24 uur per dag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers