Adverteren via Reclamemast A20 Gouda digitaal scherm?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A20 Gouda digitaal scherm

Reclamemast met digitaal scherm is gelegen aan de A20 ter hoogte van knooppunt Gouwe in de lange bocht die de A20 en A12 met elkaar verbind. Het digitale reclamevlak is 11,52 x 9,21 meter en zichtbaar in de rijrichting Rotterdam-Utrecht.

kosten van adverteren via Reclamemast A20 Gouda digitaal scherm

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

verspreidingsgebied van Reclamemast A20 Gouda digitaal scherm

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 690 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om een 1/9 deel van de loop te boeken. In dit geval geeft een slot 6 seconden exposure per seconden per 54 seconden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers