Adverteren via Reclamemast A20 Rotterdam Centrum digitaal scherm?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A20 Rotterdam Centrum digitaal scherm

De reclamemast A20 Rotterdam Centrum is gelegen aan het knooppunt Kleinpolderplein die de A13 en de A20 met elkaar verbindt. de locatie bestaat uit twee digitale zijdes die altijd gecombineerd ingezet worden. De A13 is een verbindingsweg tussen Rotterdam en Den Haag en de A20 vormt een verbinding tussen Hoek van Holland en Utrecht. De positionering ten opzichte van de rijbanen, de 80 km/h zone, het enorme bereik en het Panorama formaat maken dit een premium locatie.

kosten van adverteren via Reclamemast A20 Rotterdam Centrum digitaal scherm

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

verspreidingsgebied van Reclamemast A20 Rotterdam Centrum digitaal scherm

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 690 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De uiting wordt in een loop van 54 seconden getoond waarbij iedere adverteerder 6 seconden exposure heeft. Het grote scherm is te zien in de rijrichting Rotterdam - Utrecht en het kleine scherm is te zien in de rijrichting Den Haag - Rotterdam.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers