Adverteren via Reclamemast A27 Houten?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A27 Houten

De locatie is gelegen aan de A27 ter hoogte van knooppunt Lunetten. Op dit punt telt de A27 in beide rijrichtingen drie rijstroken. De A27 vormt de belangrijkste verbindingsweg tussen Utrecht en Breda en staat bekend om de vele files.

doelgroep van Reclamemast A27 Houten

Voorbijgangers rijrichting Utrecht - Noord Brabant

kosten van adverteren via Reclamemast A27 Houten

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast A27 Houten

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het analoge scherm is 11.52 x 9.21 meter groot en zichtbaar in de rijrichting Utrecht - Breda.

Het opvallende excentrische ontwerp en de korte afstand tot de rijbaan zorgen er voor dat deze reclamemast niet te missen is. In de avonduren kleurt de mast mee in de primaire kleuren van de adverteerder op het analoge vlak.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers