Adverteren via Reclamemast A30 Barneveld Zuid?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A30 Barneveld Zuid

De A30 is een belangrijke verbindingsweg tussen de A12 en de A1, de twee meest gebruikte snelwegen van Nederland. Daarmee is jouw advertentie op de 32 meter hoge reclamemast langs de A30 een waardevolle toevoeging op uw landelijke of regionale campagne.

kosten van adverteren via Reclamemast A30 Barneveld Zuid

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast A30 Barneveld Zuid

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De standaard campagneduur van onze reclamemast aan de A30 is twee weken. Uiteraard is het mogelijk om de campagneduur te verlengen met steeds een periode van twee weken.

De reclamemast staat gericht in Zuidelijke richting, richting Ede.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers