Adverteren via Reclamemast A73 Venray Noord?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast A73 Venray Noord

De aandacht trekken van jouw doelgroep is met snelwegreclame langs de A73 bij Venray een eenvoudige opdracht. De 35 meter hoge reclamemast heeft een groot digital scherm van 108m2. Dit grote scherm heeft ook nog eens een lang zichtveld. Jouw campagne krijgt door het inzetten van snelwegreclame een waardevolle ondersteuning die het eindresultaat van jouw campagne versterkt.

kosten van adverteren via Reclamemast A73 Venray Noord

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast A73 Venray Noord

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het maximaal aantal adverteerders is drie en het beeld wisselt iedere 6 seconden, binnen de loop van 24 seconden. Formaat: 12 x 9 meter

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers