Adverteren via Reclamemast A73 Venray?

Standaard vanaf € 10.094,74

Onze vanaf prijs € 9.590,00

Adverteren via Reclamemast A73 Venray

Langs de A73 aan de noord-west kant van Venray staat een kolossale
tweezijdige reclamemast. Aan beide kanten al vanaf honderden meters (54 seconden bij een snelheid van 120 km/u) zichtbaar en vierentwintig uur per dag dankzij verlichtingsarmaturen. De reclamemast staat aan de rand van het industrieterrein Keizersveld, schuin net tegenover de McDonald's, ter hoogte van de afslag Venray Noord - Keizersveld - Smakterheide. Op deze locatie stroomt veel verkeer door van en naar Venlo, Roermond, Nijmegen en Duitsland. Hierdoor is de reclamemast geschikt voor een onderneming of instelling met een sterk regionale uitstraling.

kosten van adverteren via Reclamemast A73 Venray

Via Reclamemast A73 Venray kun je al adverteren vanaf € 9.590,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Formaat: 1 paneel van 12 x 9 meter ( 108 vierkante meter)

Langere periode op aanvraag!

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers