Adverteren via Reclamemast Alkmaar De Viaanse Molen?

Standaard vanaf € 4.900,00

Onze vanaf prijs € 4.655,00

Adverteren via Reclamemast Alkmaar De Viaanse Molen

Deze mast staat langs de Huiswaarderweg (N245) bij de Huiswaarderbrug. Uitstekend zichtbaar voor automobilisten van en naar bedrijventerrein De Viaanse Molen, verkeer naar het centrum van Alkmaar en doorgaand verkeer naar Den Helder, Schagen of Haarlem. Beide panelen zijn ook in de avond en bij nacht zichtbaar door verlichting. Er geldt een snelheidslimiet van 70km/uur. In de ochtend- en avondspits is er vaak stapvoets rijdend tot stilstaand verkeer, waardoor de reclamemast vaker bekeken kan worden.

kosten van adverteren via Reclamemast Alkmaar De Viaanse Molen

Via Reclamemast Alkmaar De Viaanse Molen kun je al adverteren vanaf € 4.655,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

verspreidingsgebied van Reclamemast Alkmaar De Viaanse Molen

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De reclamemast bestaat uit 2 panelen van 8 x 5 meter (40 vierkante meter)

Langere periode op aanvraag!

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers