Adverteren via Reclamemast Alkmaar N9 Sluispolder?

Standaard vanaf € 4.900,00

Onze vanaf prijs € 4.655,00

Adverteren via Reclamemast Alkmaar N9 Sluispolder

Deze grote mast met 2 reclamepanelen staat langs de N9 aan de noordwest kant van Alkmaar. Zonder storende elementen al vanaf honderden meters zichtbaar, van beide kanten en vierentwintig uur per dag dankzij verlichtingsarmaturen. Het bord staat aan de rand van het sportpark de Viaanse Molen, schuin tegenover de Golfbaan Sluispolder. Op deze locatie stroomt veel verkeer van en naar de kop van Noord-Holland. In de ochtend- en avondspits is er vaak stapvoets rijdend verkeer, waardoor automobilisten en hun passagiers meer om zich heen kunnen kijken.

kosten van adverteren via Reclamemast Alkmaar N9 Sluispolder

Via Reclamemast Alkmaar N9 Sluispolder kun je al adverteren vanaf € 4.655,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

verspreidingsgebied van Reclamemast Alkmaar N9 Sluispolder

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Formaat: 2 panelen van 8 x 5 meter (40 vierkante meter)

Langere periode op aanvraag!

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers