Adverteren via Reclamemast Amsterdam Coentunnel I A10 conventioneel?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast Amsterdam Coentunnel I A10 conventioneel

Met een netwerk van ruim 100 reclamemasten door heel Nederland zorgen er voor dat snelwegreclame een van de meeste effectieve manieren om ieder dag miljoenen werkende Nederlandse- koopkrachtige consumenten- te bereiken.

Het enorme bereik zorgt ervoor dat snelwegreclame bij uitstek geschikt is voor campagnes waar snel resultaten geboekt moeten worden: merk- productintroducties, herpositioneringen en salespromoties.

kosten van adverteren via Reclamemast Amsterdam Coentunnel I A10 conventioneel

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast Amsterdam Coentunnel I A10 conventioneel

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Deze zowel digitale als conventionele reclamemast staat langs de A10 bij Amsterdam, met ruim 830.000 inwoners de grootste stad van Nederland, bij de Coentunnel en kantoren- en bedrijvengebied Sloterdijk. De reclamemast heeft twee billboards; één digitaal billboard richting Amsterdam en één richting Coentunnel / Zaandam. De A10 loopt vanaf Diemen in een cirkel om Amsterdam; de Ring Amsterdam. De A10 is een van de drukste wegen in Nederland en is 32 km lang. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- strekt zich uit van Den Haag tot boven in de kop van Noord-Holland. De Coentunnel staat al jaren in de file Top 10.

voorwaarden

De productie- en montagetarieven zijn opgenomen in de totaalprijs. Bruto tarief per week per tijdslot.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers