Adverteren via Reclamemast Amsterdam Knooppunt Holendrecht II A2/A9?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast Amsterdam Knooppunt Holendrecht II A2/A9

Met een netwerk van ruim 100 reclamemasten door heel Nederland zorgen er voor dat snelwegreclame een van de meeste effectieve manieren om ieder dag miljoenen werkende Nederlandse- koopkrachtige consumenten- te bereiken.

Het enorme bereik zorgt ervoor dat snelwegreclame bij uitstek geschikt is voor campagnes waar snel resultaten geboekt moeten worden: merk- productintroducties, herpositioneringen en salespromoties.

kosten van adverteren via Reclamemast Amsterdam Knooppunt Holendrecht II A2/A9

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast Amsterdam Knooppunt Holendrecht II A2/A9

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Deze reclamemast staat langs de A9 bij Amsterdam, met ruim 830.000 inwoners de grootste stad van Nederland, bij knooppunt Holendrecht A2/A9. In Amsterdam Zuid-Oost zijn veel hoofdkantoren gevestigd (onder andere ING, McDonalds, Bugaboo), Ikea en het AMC Academisch Medisch Centrum. De reclamemast heeft twee billboards; één richting de A2 (Amsterdam, Schiphol en Diemen), en één richting Utrecht. De A9 loopt van de A1 bij knooppunt Diemen via de zuidwestelijke flank van Amsterdam, Haarlem en IJmuiden naar Alkmaar. De A9 is 96 km lang. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- beslaat de hele provincie Utrecht, via het Gooi, Almere en Amsterdam tot de kop van Noord-Holland. De A9 staat in de file Top 10.

voorwaarden

De productie- en montagetarieven zijn opgenomen in de totaalprijs. Bruto tarief per week per tijdslot.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers