Adverteren via Reclamemast Arnhem Heteren A50?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast Arnhem Heteren A50

Met een netwerk van ruim 100 reclamemasten door heel Nederland zorgen er voor dat snelwegreclame een van de meeste effectieve manieren om ieder dag miljoenen werkende Nederlandse- koopkrachtige consumenten- te bereiken.

Het enorme bereik zorgt ervoor dat snelwegreclame bij uitstek geschikt is voor campagnes waar snel resultaten geboekt moeten worden: merk- productintroducties, herpositioneringen en salespromoties.

kosten van adverteren via Reclamemast Arnhem Heteren A50

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast Arnhem Heteren A50

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Deze reclamemast staat langs de A50 bij Arnhem, en stad met ruim 150.000 inwoners, bij afslag Heteren voor Porsche Centrum Gelderland. De reclamemast heeft twee billboards; één richting Arnhem en één richting Nijmegen. De A50/N50 loopt van Eindhoven naar Emmeloord. Het is een van de routes die het noorden en zuiden van Nederland met elkaar verbindt. De A50/N50 is 160 km lang. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- strekt zich uit van Tilburg, Eindhoven en Venlo via Nijmegen en Arnhem tot Amersfoort, Zwolle en Emmeloord.

voorwaarden

De productie- en montagetarieven zijn opgenomen in de totaalprijs. Bruto tarief per week per tijdslot.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers