Adverteren via Reclamemast Breda Hazeldonk Grensovergang A16?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast Breda Hazeldonk Grensovergang A16

Met een netwerk van ruim 100 reclamemasten door heel Nederland zorgen er voor dat snelwegreclame een van de meeste effectieve manieren om ieder dag miljoenen werkende Nederlandse- koopkrachtige consumenten- te bereiken.

Het enorme bereik zorgt ervoor dat snelwegreclame bij uitstek geschikt is voor campagnes waar snel resultaten geboekt moeten worden: merk- productintroducties, herpositioneringen en salespromoties.

kosten van adverteren via Reclamemast Breda Hazeldonk Grensovergang A16

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast Breda Hazeldonk Grensovergang A16

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Deze reclamemast staat langs de A16 bij Breda Hazeldonk, de drukste grensovergang van Nederland, en kijkt uit op Shell, McDonalds, La Place en Starbucks. De reclamemast heeft twee billboards: één richting Breda en één richting Antwerpen (grensovergang). De A16 loopt van knooppunt Terbregseplein in Rotterdam via Dordrecht en Breda richting Antwerpen naar Hazeldonk, bij de Belgische grens. De A16 is 58 km lang en bij Ridderkerk, met 16 rijstroken, het breedste wegvak van Nederland. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- strekt zich uit van Den Haag, Utrecht en Amersfoort via Den Bosch, Breda en Tilburg tot aan de Belgische grens.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers