Adverteren via Reclamemast Double Digital Amsterdam A5

Reclamemast Double Digital is gelegen aan de A5 in Amsterdam en garandeert optimale zichtbaarheid langs de snelweg tussen Schiphol en de tweede Coentunnel. De Double Digital heeft twee zijden met Led-schermen van 90m2. Als adverteerder is het mogelijk om de boodschap op beide zijden met een of meerder, statische of dynamische uitingen te communiceren.

kosten van adverteren via Reclamemast Double Digital Amsterdam A5

Via Reclamemast Double Digital Amsterdam A5 kun je al adverteren vanaf € 4.312,50 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Reclamemast Double Digital Amsterdam A5

  • Amsterdam

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Reclamemast Double Digital kan afgenomen worden vanaf 1 dag, 1 week of 2 (even) weken.
De Double Digital wordt per scherm verkocht in een loop van 24 seconden, 4 adverteerders met elk een uiting van 6 seconden.

Daarnaast is het van groot belang dat de digitale bestanden volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers