Adverteren via Reclamemast Eindhoven knooppunt Leenderheide A2/A67 digitaal?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast Eindhoven knooppunt Leenderheide A2/A67 digitaal

Met een netwerk van ruim 100 reclamemasten door heel Nederland zorgen er voor dat snelwegreclame een van de meeste effectieve manieren om ieder dag miljoenen werkende Nederlandse- koopkrachtige consumenten- te bereiken.

Het enorme bereik zorgt ervoor dat snelwegreclame bij uitstek geschikt is voor campagnes waar snel resultaten geboekt moeten worden: merk- productintroducties, herpositioneringen en salespromoties.

kosten van adverteren via Reclamemast Eindhoven knooppunt Leenderheide A2/A67 digitaal

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast Eindhoven knooppunt Leenderheide A2/A67 digitaal

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

De reclamemast staat bij knooppunt Leenderheide waar de A2 en de A67 kruisen. De reclamemast kijkt uit over de sportvelden van Eindhoven en het Van der Valk Hotel. De snelweg A2 loopt van Amsterdam via Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven naar Maastricht. De A2 staat in de avondfile Top 10. De A67 komt Nederland binnen ten zuidwesten van Eersel en loopt via Eindhoven naar Venlo. De snelweg vormt een oost-westroute door het zuiden van het land, vanaf de grens met België bij Eersel via Eindhoven en Venlo tot aan de grens met Duitsland. De A67 is een belangrijke achterlandverbinding voor Zuid-Nederland en de Antwerpse havens. De A67 is 78 kilometer lang. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- strekt zich uit van Breda, Tilburg en Den Bosch via Eindhoven tot Maastricht.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers