Adverteren via Reclamemast Emmeloord Knooppunt A6/N50?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast Emmeloord Knooppunt A6/N50

Met een netwerk van ruim 100 reclamemasten door heel Nederland zorgen er voor dat snelwegreclame een van de meeste effectieve manieren om ieder dag miljoenen werkende Nederlandse- koopkrachtige consumenten- te bereiken.

Het enorme bereik zorgt ervoor dat snelwegreclame bij uitstek geschikt is voor campagnes waar snel resultaten geboekt moeten worden: merk- productintroducties, herpositioneringen en salespromoties.

kosten van adverteren via Reclamemast Emmeloord Knooppunt A6/N50

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast Emmeloord Knooppunt A6/N50

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Deze reclamemast staat langs de A6 bij Emmeloord, en kijkt uit op knooppunt Emmeloord A6/N50. De reclamemast heeft twee billboards; één richting Amsterdam en één richting Joure/Heerenveen. De A6 loopt van het knooppunt Muiderberg bij Amsterdam via Almere, Lelystad, Emmeloord en Lemmer naar knooppunt Joure. Langs de de A6 staan zes kunstobjecten. De A6 is 102 km lang. De reclamemast Emmeloord heeft een van de grootste verzorgingsgebieden van alle Interbest reclamemasten. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- strekt zich uit van Amsterdam en Utrecht via Almere, Joure en Heerenveen tot Groningen. De A6 staat in de ochtendfile Top 10.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers