Adverteren via Reclamemast Haarlem Knooppunt Rottepolderplein A9/A200?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast Haarlem Knooppunt Rottepolderplein A9/A200

Met een netwerk van ruim 100 reclamemasten door heel Nederland zorgen er voor dat snelwegreclame een van de meeste effectieve manieren om ieder dag miljoenen werkende Nederlandse- koopkrachtige consumenten- te bereiken.

Het enorme bereik zorgt ervoor dat snelwegreclame bij uitstek geschikt is voor campagnes waar snel resultaten geboekt moeten worden: merk- productintroducties, herpositioneringen en salespromoties.

kosten van adverteren via Reclamemast Haarlem Knooppunt Rottepolderplein A9/A200

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast Haarlem Knooppunt Rottepolderplein A9/A200

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 673 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Deze reclamemast staat langs de A9 bij Haarlem, en kijkt uit op knooppunt Rottepolderplein A9/A200. De reclamemast heeft twee billboards; één richting Haarlem en één richting Amsterdam. De A200 loopt van Bloemendaal aan Zee via Haarlem naar de A10 aan de westkant van Amsterdam. De A9 loopt van de A1 bij knooppunt Diemen via de zuidwestelijke flank van Amsterdam, Haarlem en IJmuiden naar Alkmaar. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- strekt zich uit van Den Haag en Utrecht via Haarlem en Amsterdam tot Alkmaar en de kop van Noord-Holland. De A9 staat in de ochtend- en avondfile Top 10.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers