Adverteren via Reclamemast Haarlemmermeer - A4

Reclamemast Haarlemmermeer is één van de opvallende Reclamemasten, allen gesitueerd op toplocaties langs belangrijke verkeersaders. Alle masten zijn verlicht en hebben elk een eigen uitstraling en formaat. Wat ze gemeen hebben, is dat ze zowel qua bereik en design overal met kop en schouders bovenuit steken. Unieke exemplaren die elk garant staan voor een hoge attentiewaarde.

kosten van adverteren via Reclamemast Haarlemmermeer - A4

Via Reclamemast Haarlemmermeer - A4 kun je al adverteren vanaf € 22.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Reclamemast Haarlemmermeer - A4

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Campagneduur is twee weken (één zijde) . De reclamemast heeft een oppervlakte van 118m2.

In verband met feestdagen of extreme, weersomstandigheden kan het voorkomen dat dit één of twee dagen later is.

Over de materiaal- en wisseltarief wordt geen bureaucommissie verleend. Daarnaast is het van groot belang dat digitale bestanden volgens specifieke specificaties worden opgemaakt. zie aanleverspecificaties.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers