Adverteren via Reclamemast N349 Almelo #2?

Standaard vanaf € 5.050,00

Onze vanaf prijs € 4.797,50

Adverteren via Reclamemast N349 Almelo #2

De reclamemast bevindt zich op de Weezenbeeksingel te Almelo, ter hoogte van het Polman Stadion (het stadion van Heracles) en aan de zuidelijke ringweg richting industrieterrein en de meubelboulevard met veel winkels op het gebied van wonen, werken en slapen. In de ochtend- en avondspits is er vaak stapvoets rijdend tot stilstaand verkeer, waardoor de kans groter is dat de reclamemast bekeken wordt.

kosten van adverteren via Reclamemast N349 Almelo #2

Via Reclamemast N349 Almelo #2 kun je al adverteren vanaf € 4.797,50 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Formaat: 2 panelen van 9 x 6 meter 54m2

Langere periode op aanvraag!

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers