Adverteren via Reclamemast Rotterdam Triple Digital A16

De Reclamemast 'Triple Digital 'is gelegen aan de A16 in Rotterdam en garandeert optimaal zichtbaarheid langs de snelweg en vanaf de Maasboulevard. De triple Digital heeft drie zijden met LED- schermen van maar liefst 97m2.

kosten van adverteren via Reclamemast Rotterdam Triple Digital A16

Via Reclamemast Rotterdam Triple Digital A16 kun je al adverteren vanaf € 17.825,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 5 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Reclamemast Rotterdam Triple Digital A16

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De Triple Digital wordt per scherm verkocht in een loop van 24 seconden (4 adverteerders met elk een uiting van 6 seconden) digitale mogelijkheid: Alleen still.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers