Adverteren via Reclamemast Sliedrecht - A15?

Standaard vanaf € 9.500,00

Onze vanaf prijs € 9.025,00

Adverteren via Reclamemast Sliedrecht - A15

Met de reclamemast langs de A15 bevindt zich ten hoogte van Sliedrecht. Doordat de A15 een handige route is vanuit de Rotterdamse haven richting het economische belangrijke Ruhrgebied in Duitsland, wordt er veel door vrachtverkeer gebruik van gemaakt.

kosten van adverteren via Reclamemast Sliedrecht - A15

Via Reclamemast Sliedrecht - A15 kun je al adverteren vanaf € 9.025,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

verspreidingsgebied van Reclamemast Sliedrecht - A15

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Looplengte 6 seconden in een loop per week per zijde. De mast bestaat uit twee vlakken. Full ownership is mogelijk maar dit is op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers