Adverteren via Reclamemast Veghel A50 Digitaal?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast Veghel A50 Digitaal

Met een netwerk van ruim 100 reclamemasten door heel Nederland zorgen er voor dat snelwegreclame een van de meeste effectieve manieren om ieder dag miljoenen werkende Nederlandse- koopkrachtige consumenten- te bereiken.

Het enorme bereik zorgt ervoor dat snelwegreclame bij uitstek geschikt is voor campagnes waar snel resultaten geboekt moeten worden: merk- productintroducties, herpositioneringen en salespromoties.

kosten van adverteren via Reclamemast Veghel A50 Digitaal

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast Veghel A50 Digitaal

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Deze reclamemast staat langs de A50 bij Veghel, tussen Eindhoven en Oss, waar de hoofdkantoren van Jumbo en Sligro gevestigd zijn. De reclamemast heeft twee billboards; één richting Eindhoven en één richting Oss / Nijmegen. De A50/N50 loopt van Eindhoven naar Emmeloord. Het is een van de routes die het noorden en zuiden van Nederland met elkaar verbindt. De A50/N50 is 160 km lang. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- strekt zich uit van onder Eindhoven via Den Bosch en Nijmegen tot Amersfoort en Apeldoorn.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers