Adverteren via Reclamemast Zaltbommel Martinus Nijhoffbrug I A2 digitaal?

prijs op aanvraag

Adverteren via Reclamemast Zaltbommel Martinus Nijhoffbrug I A2 digitaal

Deze digitale reclamemast staat langs de A2 bij Zaltbommel en kijkt uit over de brug Zaltbommel (Martinus Nijhoffbrug) en het Van der Valk Hotel Zaltbommel. De reclamemast heeft twee billboards: één digitaal billboard richting Utrecht en één richting Den Bosch. De A2 loopt van de Nieuwe Utrechtsebrug bij Amsterdam via Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven naar Maastricht. De A2 is 212 km lang. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- strekt zich uit van Leiden, Amsterdam en Almere via Utrecht en Den Bosch tot Tilburg en Eindhoven. De A2 staat in de avondfile Top 10.

kosten van adverteren via Reclamemast Zaltbommel Martinus Nijhoffbrug I A2 digitaal

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Reclamemast Zaltbommel Martinus Nijhoffbrug I A2 digitaal

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers