Adverteren in reizen.nl (nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 526,32

Onze vanaf prijs € 500,00

Adverteren in reizen.nl (nieuwsbrief)

We delen onze enorme bron aan informatie graag met de Nederlandse vakantieganger. Daarom ontvangen ruim 36.000 abonnees elke twee weken de digitale ANWB Nieuwsbrief Reizen. Deze nieuwsbrief richt zich op de individuele vakantieganger die er meerdere keren per jaar op uittrekt voor een wandelvakantie, stedentrip of andere vakantie. Vanzelfsprekend wordt de nieuwsbrief alleen verstuurd naar mensen die zich zelf hebben aangemeld. Adverteren in de ANWB Nieuwsbrief Reizen is daarom heel gericht: de advertentie wordt alleen gezien door reislustige vakantiegangers.

kosten van adverteren in reizen.nl (nieuwsbrief)

In reizen.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die reizen.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Materiaal graag uiterlijk 10 werkdagen voordat de nieuwsbrief verstuurd wordt aanleveren via
banner@anwb.nl.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers