Adverteren op reizen.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op reizen.nl

Vakantieliefhebbers kijken steeds vaker rond op internet bij het plannen van een leuke reis of vakantie. Daarom hebben we een online inspiratiebron gemaakt voor de abonnees van REIZEN Magazine: op Reizen.nl kunnen zij 24/7 terecht. Populair onder de maandelijks ruim 40.000 bezoekers zijn de autoroutes en de informatie over Europese steden. De mogelijkheden om te adverteren zijn uitgebreid: van banner of tekstlink tot advertorial of microsite. Bereik duizenden reislustige vakantiegangers met een advertentie op Reizen.nl, de titelsite van REIZEN Magazine.

doelgroep van reizen.nl

Reislustige vakantiegangers.

reizen.nl richt zich op mensen die interesse hebben in reizen

kosten van adverteren op reizen.nl

Op reizen.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die reizen.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers