Adverteren in Rematecnews.com (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Rematecnews.com (Nieuwsbrief)

Rematecnews.com is een Engelstalige website met marktplaats over de tentoonstelling in Amsterdam Rai, met als thema: Revisie. De ReMaTec tentoonstelling is geëvolueerd van een product gerichte markt naar een business platform met een sterke focus op inhoud, onderwijs en netwerken. De sector heeft een groeiende belangstelling vanwege de kostenbesparende en milieuvriendelijke aspecten, om van gebruikte producten weer zo goed als nieuwe producten te maken.

doelgroep van Rematecnews.com (Nieuwsbrief)

Remanufacturers/rebuilders, Core suppliers, Suppliers of OE components, components for remanufacturers, rebuilding equipment and machinery, test equipment, cleaning equipment, Distributors - importers - wholesalers of rebuilt parts, Car manufacturers, Fleet operators, Car manufacturers - OEMs, Government and non-government organisations, Chambers of commerce, Insurance companies, Automotive trade associations.

Rematecnews.com (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer, zakelijk en technologie en informatica

kosten van adverteren in Rematecnews.com (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Rematecnews.com (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in auto en vervoer, zakelijk en technologie en informatica te bereiken.

Voorwaarden van de uitgever

Doorlink in advertentie naar uw eigen website. Advertorial afwijkende button, max. lengte header 32 karakters, max. lengte text 170 karakters.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers