Adverteren op renda.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op renda.nl

De website biedt haar lezers/bezoekers aanvullende, vakinhoudelijke achtergrondinformatie, actuele nieuwsfeiten over tal van ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en slimmer renoveren van bestaande bouw.

doelgroep van renda.nl

Directie, bestuur en managers (DMU) bij woningbouwcorporaties, VvE’s, gemeenten, aannemings- en bouwbedrijven, architecten, adviesbureaus en de toeleverende industrie.

renda.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en technologie en informatica

kosten van adverteren op renda.nl

Op renda.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die renda.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Op de homepage kunnen een 3-tal banners worden geplaatst, variërend van formaat op verschillende posities welke in een carrousel van max. 4 adverteerders worden getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers